Витратили 600 тисяч гривень: у Львові на проспекті Свободи встановили нові лавки та урни

Витратили 600 тисяч гривень: у Львові на проспекті Свободи встановили нові лавки та урни
У Львові на проспекті Свободи біля Оперного театру встановили нові лавки та урни. Коштувало це місту понад 600 тисяч гривень.

Окрім того, Галицька адміністрація оголосила закупівлю ще 50 лавок. Також на нещодавно відреставрованій площі планують облаштувати полив газонів, висіяти траву та озеленити територію. Про це повідомили у пресслужбі Львівської міської ради.

" Ми вже облаштували 30 лавок і 15 урн для сміття. Після конкурсу, який оголошувало управління архітектури, ми отримали технічне завдання і закупили лавки та урни за цими зразками. Загалом на пр Свободи разом з пл Марійською було 80 лавок, але є прохання від мешканців та головного архітектора облаштувати більше лавок, тому ми зараз оголосили закупівлю ще 50 лавок ", - повідомляють у ЛМР.

Зазначимо, що нові лавки та урни були закуплені містом ще у минулому році, однак облаштували їх тільки зараз, оскільки у зимовий період не було доцільності у проведенні робіт. Загальна вартість цих лавок та урн — близько 600 тисяч гривень.

" На площі ще мають бути дооблаштовані лавки, полив газонів і озеленення. На площі роботи з гранітом вже завершені. Будемо також проводити посів трави ", — розповів голова Галицької районної адміністрації, Андрій Зозуля.

Нагадаємо, що на площі перед Оперним театром торік, у жовтні відкрили новий сухий фонтан, а також відремонтували пішоходну алею. Однак, деякі ремонтні роботи завершують й досі.

Читайте також
У Львові відновили безкоштовний проїзд для пільговиків у громадському транспорті У Львові відновили безкоштовний проїзд для пільговиків у громадському транспорті
Від завтра, 27 квітня, у Львові знову почнуть діяти пільги на перевезення у міському громадському транспорті. Однак, діятимуть вони лише з 11 години ранку до 16.
У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери У Львові відкрили для проїзду вулицю Хмельницького та частину Бандери
По завершенню цих об’єктів у місті розпочинатимуть ремонт на Мазепи та Грінченка.
У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео) У Львові містянам виплатять грошову компенсацію за цілодобовий ремонт перехрестя Бандери – Городоцька (відео)
Аби пришвидшити реконструкцію перехрестя вулицю Степана Бандери та Городоцької майстри працюватимуть навіть вночі. Однак суму компенсації за незручності наразі не повідомляють.
Loading...
Load next