Знешкодили вже більше 100 вибухівок: як СОБАКИ та КІНОЛОГИ рятують сотні житів

Знешкодили вже більше 100 вибухівок: як СОБАКИ та КІНОЛОГИ рятують сотні житів
Кінолог називає Барса побратимом та членом сім’ї, а рідні завжди передають вівчарці привіти з тилу.

Барсу було лише 2 місяці, а кінолог Андрій вже прикипів до вівчарки всім серцем. Каже: цуцик неабияк вражав кмітливістю та відвагою. Тоді поліцейський й гадки не мав, що через 6 років шукатиме разом з Барсом вибухівку вже не в мирній Україні, а в справжньому пеклі, яке по собі залишє рашист.

Ірпінь, Ізюм, і ось тепер Херсон: найбільше Андрія вражає, те у що ворог перетворює українські міста та села. Кінолог зізнається, що звикнути можна багатьох речей, але до такого – ніколи.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео) З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео)
Сьогодні у Львові втретє відбувся Марш нескорених. Учасники ходи пройшли від Личаківського кладовища до Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next