Пункт пропуску «Рава-Руська» тимчасово не працює

Пункт пропуску «Рава-Руська» тимчасово не працює

Пункт пропуску «Рава-Руська» тимчасово не працює через проблеми з базою даних польської митниці у суміжному пункті пропуску «Хребенне».

Про це повідомила Державна прикордонна служба України.

Пункт пропуску «Рава-Руська» тимчасово не працює У пункті пропуску «Хребенне» (суміжний з пунктом пропуску «Рава-Руська») не працює база даних польської митниці. У зв’язку з цим оформлення осіб і транспортних засобів не здійснюється, - наголошують у ДПСУ.

У відомстві додали, що про відновлення пропускних операцій повідомлять додатково.

Нагадаємо, Проти президента Польщі позиваються через вираз часів нацистської окупації

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Зі Львова до Варшави через Раву-Руську прокладуть нову колію (відео) Зі Львова до Варшави через Раву-Руську прокладуть нову колію (відео)
Зі Львова до Варшави через Раву-Руську прокладуть нову колію. В межах цього проєкту, зокрема, планують відремонтувати залізничну станцію у Раві-Руській, щоб в майбутньому проводити тут митний контроль.
На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото) На Донбасі загинув 24-річний військовий зі Львівщини (фото)
Внаслідок бойових дій на Донбасі загинув український військовий родом із Львівщини. Чоловіку було лише 24 роки.
Loading...
Load next