Накрили НАРКОЛАБОРАТОРІЮ у Львові: організатору наркобізнесу лише 20 років

Накрили НАРКОЛАБОРАТОРІЮ у Львові: організатору наркобізнесу лише 20 років
Організатору наркобізнесу лише 20 років. Свій товар він продавав по всій Україні

Багатий улов на психотропи. Тільки послухайте! Лиш у Львові протягом тижня патрульні затримали одразу ДЕСЯТЬОХ людей з наркотиками. І це тільки через те, що вони помітно нервували на вулиці при появі служивих. А от слідчим національної поліції, взагалі, вдалося «накрити» ціле міжрегіональне угрупування, яке продавало гуртовими партіями «дурь» по всій Україні.

Наркобароном виявився 20-тирічний молодик з Дніпровщини, а допомагали йому одразу шестеро чоловіків від 17 до 30 років.  Це не вкладається у голові, але  хлопчині вдалося так добре поставити свій бізнес на рейки, що він  щомісяця виготовляв аж 6000 доз , а прибуток сягав не мало не багато  півтора мільйони гривень.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Правоохоронці у Львові викрили розповсюджувача наркотиків, що торгував психотропами через інтернет Правоохоронці у Львові викрили розповсюджувача наркотиків, що торгував психотропами через інтернет
Правоохоронці у Львові викрили розповсюджувача наркотиків, який торгував психотропами через інтернет
Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками Водій львівської маршрутки затримав чоловіка, що сів за кермо під наркотиками
Один із водіїв львівської приміської маршрутки зупинив водія, який керував автомобілем під дією наркотичних засобів. Він заблокував автобусом рух авто та викликав поліцію.
У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео) У Тернополі затримали львів'янина, який переносив на собі кілограм наркотиків (відео)
Тернопільські поліцейські затримали 24-річного закладчика зі Львова, який мав при собі майже кілограм наркотичних речовин. У юнака вилучили півкілограма амфетаміну, 150 штук МДМА, канабіс, гашиш та пакетики з альфа-PVP, загальною вартістю у понад 500 тис. грн. Під час перевірки закладчик погрожував поліції ножем та заявляв, що розправиться із правоохоронцями.
Loading...
Load next