Вилучили 4 млн грн: затримали двох львів’ян, підозрюваних у виготовленні посвідчень про інвалідність для ухилянтів

Вилучили 4 млн грн: затримали двох львів’ян, підозрюваних у виготовленні посвідчень про інвалідність для ухилянтів

Схему переправлення за кордон чоловіків налагодили двоє львів’ян: вони виготовляли високоякісні підроблені пенсійні посвідчення у зв’язку з інвалідністю.

Про це повідомляє Національна поліція.

Під час обшуків у чоловіків вилучили 4 мільйони гривень. "Клієнтів" організатори знаходили завдяки рекомендаціям тих, кому вже допомогли незаконно виїхати з України. Така послуга коштувала 11 тисяч євро, кажуть у поліції.

Зловмисників затримали. Їм уже повідомили про підозру у незаконному переправлянню осіб через державний кордон України, вчиненому організованою групою осіб (ч. 3 ст. 332 Кримінального Кодексу України).

Чоловікам загрожує до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна

Нагадаємо, Німеччина спростила умови працевлаштування для українських біженців

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України На кордоні з Угорщиною затримали двох ухилянтів, які незаконно хотіли втікти з України
Двоє мешканців Львівщини намагалися незаконно перетнути кордон з Угорщиною. Вони віддали по 5 тис євро з кожного, щоб ділок з Ужгорода посприяв їм у цій справі.
На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео) На Львівщині СБУ викрила ще одного прихильника «русского мира», який планував диверсії (відео)
Проросійська діяльність, антиукраїнська пропаганда та планування диверсії: ще одного прихильника «русского мира» викрила СБУ .
Loading...
Load next