У Львові медики та курсанти стали ДОНОРАМИ крові

У Львові медики та курсанти стали ДОНОРАМИ крові
У другому медоб’єднанні Львова відбулась акція, під час якої медичні працівники та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ здали кров для потреб пацієнтів

Вже 2 роки поспіль раз в рік медичні працівники другого медичного об’єднання Львова об’єднуються задля допомоги своїм пацієнтам. Вони здають кров, яка є вкрай необхідною для відділення онкогематології, терапевтичного і хірургічного профілів.

Потреба в крові є завжди, так як є захворювання, лікування яких неможливе без донорської крові. Окрім того, у воєнний час травмованих пацієнтів, які теж потребують такої процедури сьогодні є теж багато. Тому, лікарі закликають не бути байдужими, і якщо є така можливість здавати кров. Адже ваша одна донація може врятувати 3 життя.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео) У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео)
Пацієнти Першого медоб’єднання Львова потребують донорської допомоги. Охочих поділитись життєдайною чекають за адресою Миколайчука, 9.
У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео) У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео)
Для поповнення банку крові необхідні усі групи.
На Львівщині запрацював мобільний центр крові На Львівщині запрацював мобільний центр крові
У Львові презентували найбільший кровоавтобус в Україні, який зможе курсувати по містах та збирати кров для поранених військових та хворих діток з онкологією
Loading...
Load next