У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео)

У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео)
Для поповнення банку крові необхідні усі групи.

Потрібна донорська кров. Львівський центр служби крові просить усіх охочих стати донорами. Поділитися багряною можна за адресою - вул. Пекарська, 65 з 08:30 до 13:00.

Для поповнення банку крові необхідні усі групи. Але варто зауважити, що забір крові здійснюють не більше ніж у 60 осіб за день. Тому краще попередньо звернутися за номером телефону 067 208 0303 у Viber або ж заповнити відповідну форму.

Після цього кожен охочий стане донором у резерві.

Нагадаємо, що здати кров може українець віком від 18 років з вагою не менше ніж 50 кг.

Віра Коновал - pravdatutnews.com
 

Читайте також
У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео) У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео)
Пацієнти Першого медоб’єднання Львова потребують донорської допомоги. Охочих поділитись життєдайною чекають за адресою Миколайчука, 9.
Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео) Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео)
Якщо червону кров можна здавати незалежно від статі, то тромбоцити забирають лише у чоловіків. Тромбоцити не можуть довго зберігатися, а тому донори, які можуть ними поділитися, повинні бути завжди напоготові.
Новим очільником Галицької митниці став екс-працівник СБУ
Новим керівником Галицької митниці призначили колишнього працівника Служби безпеки України - Андрія Колобродова.
Loading...
Load next