У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео)

У Львові потрібна донорська кров: коли, де і як стати донором (відео)
Пацієнти Першого медоб’єднання Львова потребують донорської допомоги. Охочих поділитись життєдайною чекають за адресою Миколайчука, 9.

Пацієнти Першого медоб’єданння Львова потребують допомоги.

Необхідна донорська кров. Підійдуть усі її групи. Зазначимо, що до медзакладу потрапляють хворі зі всієї України. А тому, потреба в донорах є завжди. Зараз це особливо важливо.

Всіх охочих допомогти чекають за адресою Миколайчука,9. З собою необхідно мати паспорт та попередньо записатись за номером 0 800 333 003.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео) У Львові потрібна донорська кров: Центр служби крові запрошує стати донорами (відео)
Для поповнення банку крові необхідні усі групи.
У Львові медики та курсанти стали ДОНОРАМИ крові У Львові медики та курсанти стали ДОНОРАМИ крові
У другому медоб’єднанні Львова відбулась акція, під час якої медичні працівники та курсанти Львівського державного університету внутрішніх справ здали кров для потреб пацієнтів
Львівські медики з Нацполіцією провели спецоперацію для порятунку чоловіка (відео) Львівські медики з Нацполіцією провели спецоперацію для порятунку чоловіка (відео)
Неймовірна новина надійшла від львівських лікарів. 7 трансплантацій провели наші медики всього за 6 днів! Львівські хірурги пересадили серце, печінку і п’ять нирок — дві родинні і ще три від двох посмертних донорів. Також їм довелося розгорнути з Нацполіцією цілу спецоперацію, щоб встигнути довезти чоловікові донорське серце.
Loading...
Load next