Благодійники з США передали нашим захисникам 10 позашляховиків

Благодійники з США передали нашим захисникам 10 позашляховиків
Благодійники з США передали нашим захисникам 10 позашляховиків, 5 з яких для медичної евакуації

10 хамерів для наших захисників передали представники благодійного фонду Help Heroes Of Ukraine. Ці машини мають повний привід і можуть заїхати туди куди більшість автівок неспроможні. Зокрема, половина з цієї партії це спеціальні хаммери для медичної евакуації, що можуть вмістити до 4-х поранених бійців.

Зазвичай такі хамери використовують для доставки додаткової амуніції, медикаментів, харчів, а також інколи і особовий склад. Ростислав додає, що аналогічні автомобілі вже показали себе у бойових умовах і врятували чимало життів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Польовий медичний госпіталь поблизу Львова (відео) Польовий медичний госпіталь поблизу Львова (відео)
Міжнародна гуманітарна організація «Сумка самарянина» розгорнула госпіталь, де американські медики безкоштовно надаватимуть меддопомогу всім потребуючим в умовах війни.
Джордан Белфорт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо у фільмі "Вовк з Волл-Стріт" приїде у Львів Джордан Белфорт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо у фільмі "Вовк з Волл-Стріт" приїде у Львів
Відомий та знаменитий на увесь світ Джордан Белфорт, завітає до Львова. Це саме той Вовк з Волл-стріт, якого зіграв Леонардо Ді Капріо в однойменному фільмі.
Loading...
Load next