До ротації залишалося 2 ТИЖНІ, але повернувся додому "на щиті"

До ротації залишалося 2 ТИЖНІ, але повернувся додому "на щиті"
Ярослав Вихопень пішов у батальйон «Львів» та завжди обирав для себе найважчі завдання

Кремезний, позитивний та сміливий як ніхто: те, що Ярослав Вихопень переніс у дитинстві дві операції – нікому б й на думку не спало. Однак, ще до війни йому сказали, що він не придатний до служби. Але де там! Ярослав завжди був людиною, яка йде всупереч обставинам, тому й обрав професію складну та ризиковану – став  рятувальником, а в 2014 разом з батьком пішов добровольцем в АТО.

Повномасштабне вторгнення, як і для кожного українця, стало шоком для Ярослава. Як рятувальник він мав бронь, але всидіти у тилу чоловік просто не міг. Потай від сім’ї він записався у батальйон патрульних «Львів» та поїхав на схід.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк У Львові від пневмонії помер ветеран АТО Юрій Досяк
Він пройшов Іловайський котел і 119 днів полону.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next