У Львові та області представили проєкти бюджетів на 2024 рік

У Львові та області представили проєкти бюджетів на 2024 рік
Серед пріорітетних напрямків підтримка військових, підтримка критичної інфраструктури, медицина, тобто реабілітація та соціальна політика

У Львові та області представили проєкти бюджетів на 2024 рік. Загалом на місто передбачається орієнтовно 13 мільярдів гривень. Серед пріорітетних напрямків підтримка критичної інфраструктури, медицина, тобто реабілітація та соціальна політика, а також освіта і підтримка резервного фонду – ліквідація наслідків ракетних атак.

Також впродовж найближчих 10 днів усі охочі можуть подавати свої пропозиції щодо бюджету на електронну адресу, що вказана на сайті міської ради. А щодо бюджету області, то на наступний рік передбачається 6,1 мільярд гривень, що майже на 40% ніж цього року. Зокрема на обласні програми передбачили 1,6 мільярди, а на захищені видатки 4,4 мільярди.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Пікет, штовханина та сварки: як приймали бюджет Львівщини на 2022 рік? (відео) Пікет, штовханина та сварки: як приймали бюджет Львівщини на 2022 рік? (відео)
Пікет, штовханина та безліч сварок. Вчора обласні обранці зібралися на останнє в цьому році пленарне засідання. На ньому затвердили бюджет області на 2022 рік. Він становитиме понад 6 мільярдів гривень.
Львівщина щомісяця втрачає близько 250 млн грн через незадовільну роботу податкової (відео) Львівщина щомісяця втрачає близько 250 млн грн через незадовільну роботу податкової (відео)
Усе через нелегальну зайнятість та діяльність підприємств «мінімізаторів»
Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео) Затвердили загальний бюджет Львівської міської територіальної громади на 2022 рік (відео)
Ухвалу прийняли з численними правками і доповненнями після кількагодинної дискусії.
Loading...
Load next