Народна самооборона Львівщини і Центр волонтерства та захисту: ТОП-10 найбільших організацій країни

Народна самооборона Львівщини і Центр волонтерства та захисту: ТОП-10 найбільших організацій країни
Народна самооборона Львівщини і Центр волонтерства та захисту одні з наймастабніших організацій України

Знайти, домовитись, привезти, передати: здавалося б, що складного у медичному волонтерстві? Однак, лиш одиниці витримують шалене моральне та фізичне навантаження допомоги. Наталія Шелестак та Валерій Веремчук вже 10 років займаються цією справою та зізнаються – жити без волонтерства вже не можуть.

Усе почалося з Майдану. Народна Самооборона Львівщини тоді робила перші кроки у волонтерстві і це було не просто, адже треба було завоювати довіру у західних донорів. Валерію Веремчуку та Наталії Шелестак – це вдалося, саме тому під час повномасштабного вторгнення – допомога від західних партнерів прийшла вже у перші години нападу.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next