РФ трьома БПЛА атакувала обʼєкт інфраструктури на Львівщині: є руйнування

РФ трьома БПЛА атакувала обʼєкт інфраструктури на Львівщині: є руйнування

Під час повітряної тривоги російські окупаційні війська дронами атакували Львівщину. Внаслідок чого є незначні руйнування.

Про це повідомив голова Львівській обласної військової адміністрації Максим Козицький.

За його словами, близько 4 ранку ворог атакував обʼєкт інфраструктури на Львівщині.

Під час повітряної тривоги, близько 4 години ранку, ворог трьома безпілотниками атакував обʼєкт інфраструктури на Львівщині. Внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно загасили силами працівників. Є незначні руйнування, ‒ наголосив Козицький.

Він також додав, що, на щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Пошкоджень систем життєзабезпечення області також немає.

Нагадаємо, Латвія запропонувала заборонити імпорт російської сільськогосподарської продукції

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Ракетний обстріл Львівщини: ППО збила три крилаті ракети, що летіли на Львів (відео) Ракетний обстріл Львівщини: ППО збила три крилаті ракети, що летіли на Львів (відео)
Обстріляли Яворівський район, що майже на кордоні із Польщею.
Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео) Вибухи на Львівщині: вночі рашисти випустили крилаті ракети з білорусі (відео)
Сили ППО збили ворожі ракети, які рашисти випустили з винищувачів з території білорусі. Уламки потрапили у цивільний старий недіючий об’єкт на околиці Радехова.
Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео) Область – у безпеці: про стан оборони Львівщини (відео)
Пункти пропуску на кордоні вже майже розвантажені, лікарні працюють, поліція просить людей утриматися від самовільного встановлення блокпостів.
Loading...
Load next