Смак української землі: у Львові дегустували вина групи Vinos De La Luz

Смак української землі: у Львові дегустували вина групи Vinos De La Luz
У Львові дегустували вина групи Vinos De La Luz, серед яких унікальне українське «Одеське чорне»

100 років досвіду у поєднанні з виноградом Одеський чорний – це не просто вино. Це той крок, який Україна зробила у ринок виноробства світового рівня. Дегустація цього лімітованого шедевру у Львові -  подія, яка закарбовується у пам’яті та смакових рецепторах на все життя.

Вино «Одеське чорне» з’явилося на світ завдяки інвестиціям Рікардо Нуньєса у невеличку крафтову виноробню, яка постраждала через війну. Українська земля дала цьому сорту винограду яскраву індивідуальність, а річна витримка напою у дубових діжках додала багаторівневий букет та приємний терпкий післясмак.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Готовність доріг до зими на Львівщині: прибирати обласні дороги будуть 480 одиниць техніки Готовність доріг до зими на Львівщині: прибирати обласні дороги будуть 480 одиниць техніки
480 одиниць техніки готові до прибирання обласних доріг у холодну пору року, а кожен підрядник зараз займається поповненням запасів солі та піску.
Доля "хрущовок" у Львові: термін експлуатації помешкань добіг кінця (відео) Доля "хрущовок" у Львові: термін експлуатації помешкань добіг кінця (відео)
Є три сценарії, які передбачають реконструкцію післявоєнної забудови: модернізація без відселення мешканців, реконструкція з відселенням та знесення будинку.
Loading...
Load next