У Львові відкрили новий центр «Джерело»

У Львові відкрили новий центр «Джерело»
У Львові відкрили новий центр «Джерело», до якого увійшли одразу 5 соціальних закладів

Немічні старці, знедолені переселенці та дітки з дуже особливими потребами. Опікуватися такими людьми важко, а зробити їх щасливими - це вже взагалі  пілотаж найвищого класу. У Львові 5 соціальних закладів об’єднали в один центр «Джерело», в якому працюють лише ті, хто справді має велике серце.

Надія вже 15 років доглядає за старенькими, і мало хто знає, що за її посмішкою нелегка доля. У 90х вчителька молодших класів змушена була стати продавчинею на базарі, а потім ще й трагічно загинув її 17-тирічний син. Саме такі випробування й допомогли Надії стати без перебільшення кращою подругою для своїх підопічних.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові вже зовсім скоро запрацюють фонтани: коли очікувати їхній запуск У Львові вже зовсім скоро запрацюють фонтани: коли очікувати їхній запуск
Наразі усі львівські фонтани чистять, перевіряють, тестують обладнання та готують до запуску після зимового періоду, коли фонтани були відключені та не працювали.
У Львові відкрили перший в Україні центр трансплантології (відео) У Львові відкрили перший в Україні центр трансплантології (відео)
У новоствореному центрі є дві нові сучасні операційні, сім реанімаційних ліжок і десять палатних.
Суд зобов'язав львівську раду визначити межі історичного центру міста
Касаційний адміністративний суд зобов’язав Львівську міськраду закріпити межі історичного центру міста та віднести його територію до земель історико-культурного призначення.
Loading...
Load next