У ЛЬВОВІ провели особливий фестиваль «РІЗДВО З ЗІРКАМИ»

У ЛЬВОВІ провели особливий фестиваль «РІЗДВО З ЗІРКАМИ»
Потанцювати та заспівати зі своїми кумирами. У Львові провели фестиваль у якому взяли участь особливі дітки

Потанцювати та заспівати зі своїми кумирами. У Львові провели фестиваль «Різдво з зірками» у якому взяли участь особливі дітки. На сцені разом з малечею виступали такі відомі виконавці, як Солоха, Іван Наві, Наталка Карпа, Поліна Дашкова, Любомир Тарнавський та інші.

Глядачі окрім того, що мали нагоду почути талант юних виконавців також побачили і особливий танець, який підготували дітки на кріслах колісних.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео) У Західноукраїнському дитячому медичному центрі майже 90% маленьких пацієнтів одужують від лейкемії (відео)
Ще 35 років тому в Україні лише одиниці одужували від гострої лейкемії, тобто раку крові.
У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео) У Львові водій на пішохідному переході збив двох дітей (відео)
У Львові на пішохідному переході водій збив двох дітей віком 10-ти та 11-ти років. ДТП трапилось на вулиці Лінкольна, що у Шевченківському районі міста.
Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео) Відкриття сезону: у Львові запрацювали атракціони у Парку культури (відео)
З приходом справжньої весни львів’яни згадали про уже добру традицію - прогулянки парком та веселощі в "Містечку атракціонів". Цьогоріч улюблене місце маленьких львів’ян відкрилося буквально за розкладом.
Loading...
Load next