«Кривавий» мільярд: Як сім'я Гринкевича обкрадала ЗСУ

«Кривавий» мільярд: Як сім'я Гринкевича обкрадала ЗСУ
Поки на передовій чекали на одяг та харчі, родина бізнесмена хизувалася відпочинком та нерухомістю

Один з найбільших постачальників Міністерства Оборони, а його син володар «Золотого серця» з рук Президента. Львівський бізнесмен Ігор Гринкевич встигав усюди, навіть займатися волонтерством. До «благородної» справи він залучив усю свою сім’ю. І ось тепер опинився на лаві підсудних.

Усе почалося з хабара: наприкінці грудня забудовник Гринкевич пропонує головному слідчому ДБР не мало не багато аж півмільйона доларів, аби повернути майно підконтрольних йому компаній.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео) У Львові діти продають квіти, щоб зібрати кошти для нашої армії (відео)
У центрі Львова провели спеціальну акцію, аби зібрати кошти для закупівлі захисного спорядження для наших військовослужбовців.
Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео) Третій польовий госпіталь на Львівщині (відео)
Передали його Україні рішенням уряду Королівства Нідерландів. Розрахований мобільний шпиталь на 50 ліжко-місць.
Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео) Зі сцени – на Схід: як львівські митці збирають гуманітарну допомогу та допомагають вимушено переселеним людям (відео)
Заньківчани розгорнули у своєму театрі волонтерський центр: сортують гуманітарну допомогу та надають тимчасовий прихисток переселенцям.
Loading...
Load next