Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон

Минулоріч майже 15 МІЛЬЙОНІВ громадян перетнули кордон
За минулий рік державний кордон перетнули майже 15 мільйонів громадян та понад 3 мільйони транспортних засобів.

В Україні встановили спеціальний прикордонний режим, тому для перебування у  5 км зоні від лінії держкордону необхідно мати спеціальний дозвіл. Робота в цьому напрямку вже активно ведеться, запевнили прикордонники.

Також зазначили, що наразі на Львівщині розблоковані всі пункти пропуску по вантажному напрямку, ситуація стабільна, черги відсутні.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото) На Львівщині викрили польського контрабандиста, який сховав сигарети у алюмінієві борти (фото)
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Шегині" "спіймали" контрабандиста, який намагався перевезти до Польщі понад 1500 пачок сигарет у доволі незвичний спосіб - сховав їх у алюмінієві борти.
На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол На Львівщині прикордонники затримали поляка, якого розшукував Інтерпол
Прикордонники Львівського загону на пункті пропуску "Краківець" затримали 50-річного громадянина Польщі, який перебував у розшуку міжнародної організації "Інтерпол".
Loading...
Load next