Багатій у кайданках: з рук в руки до мільйона

Багатій у кайданках: з рук в руки до мільйона
31-річний чоловік вже мав проблеми з законом, і тепер знову може сісти на 10 років

Бізнес на мільйон завершився для дрогобиччанина кайданками. Поліцейські спіймали 31-річного «ділка» на збуті канабісу, і товару у нього було в запасі ог-го-го.

"Траву" своїм клієнтам барига продавав з рук в руки, і лише тим кого добре знав. Свій товар він зберігав вдома у трьохлітрових банках.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена" Розповсюджувач канабісу: на Львівщині затримали "кладмена"
31-річний житель одного з сіл Золочівського району, мав при собі 10 готових до реалізації розфасованих пакетиків з подрібненою речовиною рослинного походження.
На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото) На Львівщині правоохоронці викрили наркоторговців, які продавали на території області "канабіс" (фото)
Правоохоронці припинили діяльність угрупування, яке збувало наркотичні речовини на території усієї Львівської області. Зокрема однієї із "наркопродавчинь" була 32-річна мешканка Дрогобича, яка також здійснювала збут наркотичних засобів та психотропних речовин.
Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео) Амфетамін, екстазі та PVP: у Львові затримали чергового «закладчика» (відео)
24-річний житель Рівненської області продавав психотропи через Telegram. А затримали його на вул. В. Великого у Львові під час патрулювання.
Loading...
Load next