У Львові вшанували пам’ять жертв голокосту

У Львові вшанували пам’ять жертв голокосту
За підрахунками за часів другої світової війни загинули 6 мільйонів євреїв, майже 1 млн з них в Україні

У місті Лева вшанували пам’ять жертв голокосту. Нагадаємо, що за часів другої світової війни німці переселили євреїв у гетто через яке пройшли майже 140 тисяч душ, живими залишилося кілька сотень людей. Голова Єврейської громади у Львові розповідає, що одна з тих кому вдалося пережити ті часи була Яніна Хешеліс.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові в пам’ять про українських Героїв у небо запустили символічні світлові промені (відео) У Львові в пам’ять про українських Героїв у небо запустили символічні світлові промені (відео)
На Личаківському кладовищі в пам’ять про українських Героїв у небо запустили символічні світлові промені.
У Львові вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (відео) У Львові вшанували пам'ять ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС (відео)
35 років тому, 26 квітня, пролунали вибухи на Чорнобильські атомній електростанції. Люди, що мешкали неподалік, одразу навіть не підозрювали масштаби трагедії. Тодішня влада, щоб не створювати паніки, спочатку тримала у таємниці справжні наслідки аварії.
Фатальна «петля» винищувача: у Львові вшанували пам’ять жертв Скнилівської трагедії (відео) Фатальна «петля» винищувача: у Львові вшанували пам’ять жертв Скнилівської трагедії (відео)
77 загиблих, близько 250 постраждалих – у Львові вшанували пам’ять жертв Скнилівської трагедії.
Loading...
Load next