Пат на Патона: мешканці вже тиждень сидять без води

Пат на Патона: мешканці вже тиждень сидять без води
Мешканці вже тиждень сидять без води та запевняють, що потерпають через власника магазину

Патова ситуація на вулиці Патона: місцеві мешканці вже тиждень сидять без води. Пенсіонер Юрій Олексійович бідкається, що попри вік та слабкість змушений щоразу відрами носити запас життєво необхідного Н2О аж з сусіднього будинку.

У водяному полоні опинилися мешканці одразу 4 під’їздів. Люди запевняють, що стали заручниками через власника магазину, який розташований у цьому ж будинку. Мовляв він спеціально відключив воду через аварійні труби.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
У Львові відновлюють постачання гарячої води: є кілька винятків (відео) У Львові відновлюють постачання гарячої води: є кілька винятків (відео)
Запрацювали ТЕЦ-1 та ТЦ «Північна», що обслуговують Франківський, Сихівський, частини Личаківського та Шевченківського районів 
Попросив утриматись від співів пісень Григорія Лєпса: у Львові охоронці вигнали відвідувача нічного клубу за прохання не співати російськомовні пісні (відео) Попросив утриматись від співів пісень Григорія Лєпса: у Львові охоронці вигнали відвідувача нічного клубу за прохання не співати російськомовні пісні (відео)
Зазначається, що на території Львівської області встановлений мораторій на публічне використання російськомовного культурного продукту.
Львівська блогерка назвала рідне місто "дірою" та втрапила в скандал (відео) Львівська блогерка назвала рідне місто "дірою" та втрапила в скандал (відео)
Карина Біда, яка має понад 20 тисяч підписників, виклала ролик із образою рідного міста.
Loading...
Load next