Наступ польських фермерів стає дедалі масштабнішим

Наступ польських фермерів стає дедалі масштабнішим
Поки одні страйкарі спустошували 8 українських вагонів з зерном, інші озброювалися цвяхами

Поки на сході та півдні України наші бійці стримують російського окупантів, на заході країни кагорта поляків продовжує воювати з українським зерном. І схоже, цей наступ дедалі стає масштабнішим. Від фур  та двох-трьох вагонів зі збіжжям, фермери перейшли до диверсії у 160 тон. Сьогодні вночі протестувальники висипали з потягу зерно, яке адресувалося не Польщі, а зовсім іншим країнам.

У час коли, одні страйкарі спустошували 8 українських вагонів з зерном, інші озброювалися цвяхами. План дій у них простий: ще більше загострити конфлікт та надовго зупинити наші фури пробитими шинами.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

 

Читайте також
Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен Під час нічної бійки на Львівщині загинув 45-річний бізнесмен
Внаслідок бійки у Великих Грибовичах померли двоє чоловіків - 45-річний місцевий бізнесмен та його товариш. Відомо, що вбивцю досі розшукують та він має психічні розлади.
На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото) На Львівщині СБУ викрила схему вимагання правоохоронцями хабарів з власників "євроблях" (фото)
На Галицькій митниці правоохоронцям СБУ вдалось викрити одного із посадовців та двох колишніх співробітників органів поліції на вимаганні та отриманні хабарів від власників "євроблях", щоб ті могли уникнути штрафів за відсутність "транзиту".
Loading...
Load next