Небайдужі громадяни можуть допомогти кіберполіції

Небайдужі громадяни можуть допомогти кіберполіції
Громадяни можуть долучитися до протидії ворожій пропаганді, фейкам та іншим кіберзлочинам долучившись до проєкту «Брама»

Небайдужі громадяни можуть допомогти кіберполіції у боротьбі з ворожою пропагандою та фейками долучившись до проєкту «Брама». Для цього необхідно зареєструватися у відповідному боті в телеграмі. Ваша особиста інформація буде прихованою.

В цьому боті є усі інструкції для користувача. У кіберполіції додають, що робота знайдеться, бо ворог намагається просувати свою пропаганду через численну кількість соцмереж та ресурсів.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Loading...
Load next