Польща передала 20 великих автобусів та гуманітарну допомогу Львову (відео)

Польща передала 20 великих автобусів та гуманітарну допомогу Львову (відео)
20 великих автобусів та гуманітарну допомогу Львову передали польські міста-побратими.

Польща допомагає. До Львова приїхали 20 великих низькопідлогових автобусів, які виділили для допомоги Україні польські міста Краків, Катовіце, Явожно, Тихи, Свєркавєц, Сосновєц.  Від початку війни значну частину наших транспортних засобів залучили для перевезення збройних сил, тому надані автобуси забезпечать можливість перевозити більше людей. 

До нас надійшло 20 автобусів різного класу, тобто це є автобуси від 11 до 19 метрів пасажиромісткістю від 70 до  140-150 пасажиромісць кожен, — розповідає Олег Забарило, директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради. 

З часу прибуття до Львова великої кількості внутрішньо переміщених осіб АТП-1 залучає близько 30 автобусів для перевезення наших громадян до кордону з Польщею. 

Зараз ми збираємо ці автобуси, ми їх ще будем реєструвати і вже в процесі буде визначатися для яких потреб ці автобуси будуть застосовуватись. Скоріш за все вони будуть застосовуватись і для перевезень у місті і для перевезення людей до кордонів і до притулків, — зазначає Орест Леськів, начальник управління транспорту Львівської міськради. 

Автобуси 2009-2010 років випуску, проте в досить хорошому стані.  

Ці автобуси, як бачите, добре експлуатувалися в Польщі, вони є в хорошому технічному стані добре оснащені, тобто це є низько підлогові великі автобуси. Які мають переважно двигуни євро5, тобто вони є доволі екологічні, тут є кондиціонери, тут є відеоспостереження, тобто це сучасні нормальні автобуси.  

До слова, до кінця місяця Львів очікує отримати ще 6 таких автобусів. У мерії кажуть, що й надалі співпрацюватимуть із закордонними колегами щодо надання допомоги Україні.  

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео) Безкоштовні одяг і взуття для переселенців у Львові (відео)
Вимушено переміщені люди можуть отримати тут усе необхідне. Львів’ян можуть долучитися, поділившись речами, які не використовують.
Майстер-класи для дітей-переселенців  у Львові (відео) Майстер-класи для дітей-переселенців у Львові (відео)
Власноруч виготовлені вироби дітки можуть передати нашим захисникам, які борються за свободу України.
Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу Постраждалим на Майдані львів'янам нададуть матеріальну допомогу
У неділю, 21 листопада, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи. З цієї нагоди, постраждалим учасникам, які отримали тілесні ушкодження під час масових акцій громадського протесту, що розпочалися 21 листопада 2013 року, нададуть матеріальну допомогу.
Loading...
Load next