У березні разом з щорічною індексацією пенсій відбудеться і її перерахунок

У березні разом з щорічною індексацією пенсій відбудеться і її перерахунок
Разом з щорічною індексацією відбудеться і перерахунок пенсій у зв’язку зі зростанням прожиткового мінімуму. Звертатися за цією послугою не потрібно, все зроблять автоматично

У березні разом з щорічною індексацією пенсій відбудеться і її перерахунок.

Це особи, які отримують пенсію згідно закону про державну службу, в органах місцевого самоврядування, про статус народного депутат, наукову та науково-технічну діяльність.

Максимальний розмір підвищення становить 1.5 тис. грн. Додамо, що також відбудеться перерахунок пенсій у зв’язку зі зростанням прожиткового мінімуму. Додатково звертатися за цією послугою не потрібно, все відбувається автоматично.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Як зростатимуть пенсії у 2022 році: дати та суми підвищень Як зростатимуть пенсії у 2022 році: дати та суми підвищень
Міністерство соціальної політики склало календар перерахунку пенсій на 2022 рік, який включає 12 етапів адресного підвищення пенсій різним категоріям пенсіонерів.
Підвищення пенсій в Україні: кому із пенсіонерів перерахують виплати з 1 червня Підвищення пенсій в Україні: кому із пенсіонерів перерахують виплати з 1 червня
Від сьогодні, 1 червня для працюючих пенсіонерів та тих, які набули необхідний страховий стаж відбудеться черговий перерахунок пенсій. Надбавка в середньому становитиме 170-180 гривень.
В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня В Україні перерахують пенсії працюючим пенсіонерам: як зміняться виплати з 1 червня
Українським пенсіонерам, які працюють, у червні цього року проведуть перерахунок пенсій, хоча раніше це робилося у квітні. Однак пенсіонери також зможуть отримати доплати як за квітень, так і за травень 2021 року, лише заднім числом.
Loading...
Load next