БФ «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом

БФ «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом
Благодійний фонд «Ескулаб» відзначили нагородою за видатні заслуги перед українським народом

У стінах «Львівської Політехніки» провели нагородження військових, представників влади та благодійників.

https://www.youtube.com/watch?v=UcXIvIlx_94&ab_channel=%D0%9F%D1%80%D0%B...

Це за видатні заслуги перед українським народом, саме тих громадян, що з початку масштабної війни в Україні нам допомогають, - зазначає голова громадської спілки «Українська народна сила», громадський та політичний діяч Богдан Кунда.

Відзначили пам’ятним знаком і благодійний фонд «Ескулаб», що від початку повномасштабного вторгнення підтримують вимушено переміщенних осіб та наших захисників.

Наш фонд займається виготовленням сухпайків, батончиків «Файного імунітету» для наших захисників. Почалася робота наша в нас вдома, коли до нас приїхали внутрішньо переміщені особи це були 3 сім’ї, які як і всі ми були в стресі і їм треба було якусь розраду, щоб вирівняти психолоічний стан потрібно було фізичне якесь заняття це ми вирішили чистити та сушити овочі, щоби якось допомогти нашій армії. Спочатку ми поїздили по Львову, шукали де можна волонтерити, але так як в нас усіх були діти, це був лютий ми вирішили, що треба робити щось таке, що б можна було робити вдома, - розповідає директорка благодійного фонду «Ескулаб» Наталія Дядюшко.

Так все і почалося, потім вдалося знайти приміщення вже збільшити масштаби виробництва продукції. Директорка фонду зазначає, що отримати таку відзнаку дуже велика честь для неї так і для волонтерів з якими вони щоденно працюють задля забезпечення захисників якісними та корисними сухпайками.

Основним показником для нашої роботи це є те, що є потреба і до нас приїжджають і потреба не зменшується. Виробництво зменшується, а потреба не зменшується. Потреба збільшується і по сьогоднішній день поки є потреба ми зупиняємось. Це надзвичайно приємно, це надихає, але навіть якщо б не було жодних нагород, ми з дівчатками працюємо не заради нагород, а заради наших захисників і задля перемоги, - ззаначила директорка благодійного фонду «Ескулаб» Наталія Дядюшко.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Зігріти ближнього: із настанням холодів у Львові волонтери розпочали збір теплого одягу (відео) Зігріти ближнього: із настанням холодів у Львові волонтери розпочали збір теплого одягу (відео)
Із настанням холодів волонтери почали активно збирати теплий одяг для людей, які опинилися у скрутному становищі. Найбільше зараз у попиті куртки, светри та зимове взуття.
Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео) Донорство крові: львів’ян закликають долучитися до здачі тромбоцитів (відео)
Якщо червону кров можна здавати незалежно від статі, то тромбоцити забирають лише у чоловіків. Тромбоцити не можуть довго зберігатися, а тому донори, які можуть ними поділитися, повинні бути завжди напоготові.
У Львові зібрали понад 60 тис. грн на допомогу безпритульним тваринам
За січень-лютий 2021 року на рахунок ЛКП "Лев" було здійснено 285 благодійних пожертв.
Loading...
Load next