Актуальні вакансії у прикордонній службі

Актуальні вакансії у прикордонній службі
У центрі рекрутингу української армії у Львові розповіли про актуальні вакансії у прикордонній службі

У центрі рекрутингу української армії у Львові розповіли про актуальні вакансії у прикордонній службі. І вже є перші громадяни, які підписали відповідний контракт. Кажуть, що процедура отримання посади у війську організована на досить високому рівні.

Є й чоловіки, що вже спробували військове життя. Дмитро вже 2 тижні перебуває на навчаннях за обраною собі спеціальністю.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео) З нагоди Дня Незалежності у Львові відбувся "Марш нескорених" (відео)
Сьогодні у Львові втретє відбувся Марш нескорених. Учасники ходи пройшли від Личаківського кладовища до Меморіалу Героїв Небесної Сотні.
Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео) Історія одного собаки, який врятував на Сході України не одне життя (відео)
Любов, відданість та мужність. Перелік слів, якими можна назвати українських захисників чимало. Однак їх ніколи не вистачить, аби описати їхню жертовність та внесок у мирне небо над нашими головами.
На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото) На Донбасі від кулі російського снайпера загинув 41-річний військовий зі Львова (фото)
Впродовж минулої доби, 18 серпня, російські окупанти 11 разів порушили режим припинення вогню. Один військовий ЗСУ отримав смертельне поранення - він був родом зі Львова.
Loading...
Load next