Збій Е-квиток: у мерії Львова пояснили проблеми з валідацією

Збій Е-квиток: у мерії Львова пояснили проблеми з валідацією
У мерії пояснили проблеми з валідацією та дивне списання коштів з карток

Мінус 42 гривні, мінус сімдесят вісім: сьогодні зранку у львів’ян вкотре, немов вітром здувало, гроші з карток.  А пенсіонерам, взагалі, валідатор відмовляв у проїзді! Тож у всіх маршрутках лунало, хоч і логічне, але для системи е-квиткка – риторичне  питання: Що? Знову? Але, ні. Це мерія так виправляє наслідки хакерської атаки.

А чому ж тоді страждають пільговики, які не сплачують за проїзд? І що буде, якщо контролер  спіймає їх на незавалідованій подорожі? Чиновники гордо заявляють: проблему вирішили, щоправда не з е-квитком.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com
 

Читайте також
У Львові стався збій у системі е-квиток: Хто поверне гроші за проїзд? У Львові стався збій у системі е-квиток: Хто поверне гроші за проїзд?
Стався збій у фінансовому ядрі чеської компанії, яка обслуговує систему е-квитка у Львові
Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото) Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото)
Львівський електротранспорт обладнали системою АСОП, яка шляхом створення єдиного електронного проїзного квитка, дозволятиме містянам розраховуватись у будь-якому громадському транспорті: у тролейбусі, трамваї, автобусі.
У Львові в районі Під Голоском священик незаконно збудував капличку (відео) У Львові в районі Під Голоском священик незаконно збудував капличку (відео)
Кілька місяців тому у парку в районі Під Голоском звели каплицю без необхідних дозвільних документів. Тоді посадовці міської ради попросили священника самостійно демонтувати споруду до середини червня. Однак замість цього каплицю навпаки дооблаштували і там досі проводять богослужіння.
Loading...
Load next