Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото)

Усі львівські трамваї та тролейбуси обладнали системою електронного квитка (фото)
Львівський електротранспорт обладнали системою АСОП, яка шляхом створення єдиного електронного проїзного квитка, дозволятиме містянам розраховуватись у будь-якому громадському транспорті: у тролейбусі, трамваї, автобусі.

Львів отримав перші системи для електронного квитка і наразі проводить їх монтаж у громадському транспорті, який курсує містом. Зокрема, на сьогодні вже всі типи трамваїв та тролейбусів обладнані системами для е-квитка.

Про нову систему оплати у громадському транспорті повідомила пресслужба Львівської міської ради.

"Станом на сьогодні 5 трамваїв і 5 тролейбусів вже обладнано системою АСОП. Це всі типи електротранспорту, які були передбачені. На цьому етапі залишається обладнати ще 11 автобусів", - зазначили у відділі автоматизованої системи оплати проїзду ЛКП "Львівавтодор".

Зазначимо, що остаточно здати в роботу системи е-квитка планують до 13 січня 2022 року.

Зокрема, на початку квітня цього року в Україні відбулася онлайн-презентація електронного квитка для усіх видів муніципального транспортного, які курсують в українських містах. Зокрема першим місто де повинні громадський транспорт повинні були під'єднати до системи е-квитка, мав стати Маріуполь.

Читайте також
У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень У Львові проїзд у громадському транспорті подорожчав до 10 гривень
Від сьогодні, 27 травня проїзд у громадському транспорті - автобусах, трамваях і тролейбусах у Львові коштуватиме 10 гривень.
"Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток "Друк відбувся на місці": у Львові розпочалася видача пільгових транспортних карток
У жовтні на вулиці Горбачевського запрацював Центр обслуговування пасажирів.
У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті У Львові зросте вартість місячних абонементів та проїздних квитків у електротранспорті
Вартість проїзних абонементів та пересадкових квитків у львівському електротранспорті зросте, однак купувати місячні та тримісячні абонементи буде вигідніше, ніж платити за разову поїздку.
Loading...
Load next