На вулицях Львова відбувся благодійний велопробіг, що мав на меті зібрати кошти для допомоги діткам

На вулицях Львова відбувся благодійний велопробіг, що мав на меті зібрати кошти для допомоги діткам
На вулицях Львова відбувся благодійний велопробіг, де зібрали кошти для допомоги маленьким пацієнтам, що лікуються у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медцентрі

На вулицях Львова відбувся благодійний велопробіг, що мав на меті зібрати кошти для допомоги діткам. Перед початком головної події учасники вже традиційно провели активності до якої долучилися майже усі учасники цієї події від найменших і до старших. І це незважаючи на те, що на вулиці йшов дощ.

Організатори планували зібрати 1 мільйон гривень. Загалом участь у цьому дійстві взяли майже 150 велосипедистів, які долучилися до благодійного збору і завдяки цим людям вдалося назбирати понад 220 тис. грн.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео) Міська дитяча лікарня у Львові отримала нове обладнання для дітей з ЛОР-патологіями (відео)
У Львівській міській дитячій лікарні з’явилося нове обладнання для діагностики та лікування дітей з ЛОР-патологіями. За більш ніж 500 тисяч гривень закупили гнучкий ендоскоп, мікроскоп та хірургічний лазер.
Loading...
Load next