Дещо особливе спеціально для LEV CITY HOTEL

Дещо особливе спеціально для LEV CITY HOTEL

Gazda group та компанія Lev Development об’єдналися, щоб створити дещо особливе у LEV CITY HOTEL. Відвідувачі вже можуть прийти та оцінити переваги цієї співпраці у новому, вишуканому ресторані.

Це один з форматів нашої мережі, яка працює на ринку вже 6 років. Крім даної локації, є ще два Gazda кафе у центрі та біля головного вокзалу і почали цей проєкт розробляти. Власне тут буде цікавий простір, бо окрім того, що тут знаходиться це кафе, через місяць тут поруч відкриється Budzini, це ще один наш формат і я думає буде цікаво для наших гостей, бо є українська, а є італійська, - зазначає засновник та власник Gazda Group Василь Бундз.

Таким чином у гостей готелю буде різноманітний вибір страв на любий смак. До слова, меню у Gazda сконцентроване саме на українській кухні.

Борщ, деруни, вареники - це наш дескрипто. Крім того тут дуже смачно, ми долучили консультантів, ми долучили шеф-кухарів з Києва. Андрій Магилецький також допомогав нам розробляти певні страви і технологію ресторану, технологію кухні власне. Ну і звичайно, що фірмова страва це є Дерунгер. Це можна сказати, як бургер, але замість булочки йде дерун, в нас є декілька видів Дерунгерів, великий вибір дерунів, вареників. Є вареники традиційні, смажені. Ну але це треба краще 1 раз ніж багато раз почути про це, - зазначає засновник та власник Gazda Group Василь Бундз.

На місці функціонують 3 літніх майданчика для комфорту гостей готелю та відвідувачів.

Неймовірний дизайн, розкішна концепція. І ми впевнені, що вона ще більше буде приваблювати гостей нашого готелю. Ресторан розташований на 1-му поверсі LEV CITY HOTEL. Сам готель знаходиться на вул. Шевченка, 73, неподалік центру міста, - головна маркетологиня компанії Lev Development Анна Кульчицька.

Також перевагою буде і подовжений графік роботи закладів, а це дозволяє додати у меню чудові пропозиції для поціновувачів наливок та коктейлів. 

Торгова марка «Українські наливки» від Gazda це наш такий автентичний продукт і на основі наших наливок є прекрасні коктейлі. В нашій мережі є «Ліс Бар» у центрі міста на вул. Шевській і там дуже класні коктейлі, не тільки класичні, але й з наливок. І дуже класно, що ї можна буде спробувати і тут. І якщо ви вечором думаєте, де відпочити, то однозначно, що не обов’язково їхати в центр. Тут ви можете прекрасно насолодитися і наші наливки це прекрасний подарунок, який можна взяти з собою і комусь презентувати. Запрошуємо, - зазначає засновник та власник Gazda Group Василь Бундз.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
«LEV Development» тепер співпрацює з рієлторами «LEV Development» тепер співпрацює з рієлторами
Тепер можна комунікувати не лише через відділи продажу, а й через брокерів. Компанія розширює горизонти на ринку нерухомості та запускає програму співпраці «Lev Realty».
У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео) У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео)
Знаний скульптор Антон Лубій провів майстер-клас для дітей. З дерев, які повалив буревій, вони разом виготовляли скульптури.
Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео) Львівські пластуни передали Вифлеємський вогонь миру компанії «Lev Development» (відео)
Компанія «Lev Development» залюбки підтримує перспективну молодь і зокрема Львівських пластунів.
Loading...
Load next