У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео)

У Львові провели дитячий майстер-клас у Малоголосківському парку (відео)
Знаний скульптор Антон Лубій провів майстер-клас для дітей. З дерев, які повалив буревій, вони разом виготовляли скульптури.

Початок гарної традиції. У Малоголосківському парку знаний скульптор Антон Лубій, який зараз створює фігури для майбутнього дитячого майданчика у цій зеленій зоні, провів для малечі майстер-клас з роботи з деревиною. Хлопці до цієї справи поставилися з ентузіазмом. Кажуть, що раніше нічого подібного не робили.

- Такої можливості могло й не бути, може щось зробимо, може щось вийде, добре йдемо.
- Що взагалі плануєш зробити?
- Ну зараз те, що маємо робити. А якщо буде наступний раз, то маску одної людини з аніме, - зізнався учасник майстер-класу Максим.

Сьогодні ми маємо зробити лице, а на наступний раз, ну не знаю. Щось придумаю, зараз не знаю, - розповів учасник майстер-класу Андрій.

Ідея створення такого дійства виникла, як не дивно, після нещодавнього буревію. Внаслідок негоди у цьому парку впало кілька дерев, а тому з’явився зайвий матеріал для роботи. І тепер це може стати гарною традицією для дозвілля дітей у Малоголосківському парку.

Це буде свого роду в майбутньому, мені так зараз здається, як такий табір, коли хлопці й дівчата та насправді будь-хто може підійти і спробувати це зробити. До нас сюди на галявину, де ми робимо дитячий майданчик, - повідомив скульптор Антон Лубій.

Після негоди додалося роботи й прибиральникам, бо зі штормом у парк занесло додаткове сміття та багато гілок. Деякі ж дерева впали повністю, а деякі довелося зрубувати окремо, – наголошують представники компанії "Lev Development", які й опікуються благоустроєм Малоголосківського парку.

В них утворилася тріщина і вони похилилися, тобто їхні крони повністю звисали над землею. Тобто, вони вже були небезпечні, з тріщинами ми також їх дорізали. Були такі, що й повністю впало звалилося, а було й таке, що одна гілка відламалася. Достатньо, матеріалу достатньо, - розповів керівник управлінської компанії "Lev Development" Богдан Сороковий.

Нагадаємо, що хащі в парку мають розчистити до кінця літа, а майстер-класи з роботи з деревиною відтепер планують проводити щоп’ятниці. 

 

Читайте також
Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео) Скульптури заввишки 5 метрів: у Львові влаштовують унікальний простір для відпочинку (відео)
У Малоголосківському парку триває не лише прибирання, а й роботи над новими скульптурами. Перша буде щонайменше 5 метрів заввишки.
Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео) Прибирання Малоголосківського парку у Львові знаходиться на завершальному етапі (відео)
У Малоголосківському парку компанія "LEV Development" продовжує скошувати високу траву й викорчовувати борщівники та кропивники.
У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео) У Малоголосківському парку у Львові тривають роботи з облаштування дитячої зони (відео)
До 15 вересня триває конкурс сучасної скульптури "Символи Львова", у межах якого всі охочі митці можуть долучитися до облагородження цього парку.
Loading...
Load next