Судитимуть зловмисників, які організували діяльність підпільного нафтопереробного заводу

Судитимуть зловмисників, які організували діяльність підпільного нафтопереробного заводу
Судитимуть зловмисників, які організували діяльність підпільного нафтопереробного заводу на Закарпатті. Виготовлене паливо вони продавали, в тому числі, у сусідніх областях

Зловмисників, що організували діяльність підпільного нафтопереробного заводу на Закарпатті, судитимуть. Відомо, що незаконно виготовлене паливо вони продавали в тому числі у сусідніх областях.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки У Львові двоє чоловіків підпалили балкон багатоповерхівки
Львівським правоохоронцям вдалось затримати двох порушників, які підпалили балкон багатоповерхівки на вулиці Виговського, що у Залізничному районі міста.
Суд обрав запобіжний захід водію, що збив двох монахинь у Львові (фото) Суд обрав запобіжний захід водію, що збив двох монахинь у Львові (фото)
47-річний водій наїхав на двох жінок в центрі Львова і навіть не зупинився, протягнувши тіло однієї із жертв через ціле місто.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
Loading...
Load next