Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд

Заліз через вікно і вкрав гроші: у Львові вночі пограбували апеляційний господарський суд
У суді відмовилися від будь-яких коментарів.

У Львові вночі 19 січня грабіжник пробрався у приміщення Західного апеляційного господарського суду. Він викрав гроші, які лежали в сейфі. Про це повідомляє ZAXID.NET.

Журналісти з'ясували, що грабіжник розбив вікно на першому поверсі та заліз до приміщення суду. Звідти він викрав гроші, що лежали у сейфі. Наразі невідомо, яка саме сума там була.

На місці події працюють правоохоронці. У поліції зазначили, що слідчі вже відкрили кримінальне провадження. У суді коментувати інцидент відмовилися.

Варто додати, що Західний апеляційний господарський суд розташований на вулиці Личаківській, 81. Там розглядають апеляції з 5 областей України — Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської та Чернівецької.

Нагадаємо, раніше у Києві пограбували та побили відомого журналіста Андрія Куликова.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео) "Клієнти" викрали 19-річну дівчину у Львові й вимагали 2 млн євро викупу (відео)
"Клієнти" замовили у дівчини фотосесію. Проте прийшовши до помешкання, хлопці у балаклавах забрали у неї телефон та погрожували зброєю.
На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео) На Львівщині українець намагався у кросівку провезти до Польщі канабіс (відео)
Прикордонники Львівського загону в пункті пропуску «Краківець» за допомогою службового собаки виявили в українця канабіс, який чоловік намагався провезти до Польщі в кросівку.
"Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави "Свободу Стахіву": прихильники антивакцинатора зібрали майже мільйон гривень для сплати застави
Апеляційну скаргу Остапа Стахіва розглядав суддя Ігор Галапац.
Loading...
Load next