У Львові правоохоронці викрили мережу борделів

У Львові правоохоронці викрили мережу борделів
На території Львівської області виявили 10 борделів, де працювали близько 200 дівчат. Щомісячний обіг коштів злочинної організації сягав понад 16 млн грн

На території Львівської області виявили 10 борделів, де працювали близько 200 дівчат. Щомісячний обіг коштів злочинної організації сягав понад 16 млн грн.

Загалом до цієї мережі належали 10 борделів, де працювали близько 200 дівчат.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На Прикарпатті поліція знайшла замаскований під масажний салон бордель
30-ти річна мешканка львівської області приховувала власний бордель й запевняла, що це масажний салон. Події відбувалися у селі Яблуниця на Прикарпатті, куди вербували дівчат зі складним матеріальним становищем. Прибуток борделю за місяць складав від 100 до 150 тис. грн, повідомила у середу, 27 жовтня, прес-служба поліції Івано-Франківської області.
Центр швидкого реагування на злочини запрацює у Львові Центр швидкого реагування на злочини запрацює у Львові
Правоохоронці також суттєво розширили можливості цілодобового о контролю за ситуацією у місті, а також швидкої обробки отриманої інформації
Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото) Втікав від поліції: львів'янин збив пішохода та вчинив потрійну ДТП (фото)
Водій збив пішохода на нерегулюваному пішохідному переході, а потім за інерцією, вдарив ще три припаркованих автомобілі.
Loading...
Load next