Центр швидкого реагування на злочини запрацює у Львові

Центр швидкого реагування на злочини запрацює у Львові
Правоохоронці також суттєво розширили можливості цілодобового о контролю за ситуацією у місті, а також швидкої обробки отриманої інформації

У Львові вже завершили будівництво нового Центру швидкого реагування на злочини та події. Правоохоронці наголошують, що це забезпечить додаткову безпеку для громадян, а також дозволить оперативніше затримувати зловмисників.

Окрім цього також суттєво розширили можливості цілодобового о контролю за ситуацією у місті, а також швидкої обробки отриманої інформації.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото) У Львові зловмисники викрали дівчину та вимагали викуп: поліція затримала злочинців (фото)
Викрадачі вимагали у батьків викуп у два мільйони євро, це - приблизно 61 млн грн. Правоохоронці звільнили дівчину, з нею працює психолог.
У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника У Львові чоловік до смерті побив перехожого: правоохоронці затримали зловмисника
За скоєне затриманому загрожує покарання – до десяти років позбавлення волі. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.
"Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео) "Берлінська подушка": у Львові встановлюють нові обмежувачі для транспорту (відео)
Щоденна статистика аварій та численні смерті у ДТП. На противагу - збільшення сум штрафів та масове встановлення камер фото- і відеофіксації. Усе для того, щоб покращити ситуацію на дорогах. У місті Лева ж все частіше з’являються нові обмежувачі, як от гумова берлінська подушка.
Loading...
Load next