Поліцейські спільно з рятувальниками розшукали зниклу 11-річну Соломію Веклич

Поліцейські спільно з рятувальниками розшукали зниклу 11-річну Соломію Веклич

Сьогодні, 27 липня, близько одинадцятої години ранку правоохоронці виявили дитину у лісовому масиві неподалік міста Рава-Руська, на відстані близько шести кілометрів від дому. Дівчинка виснажена, але загрози життю немає. Пошукова операція тривала майже сім діб.

Про зникнення Соломії 20 липня у поліцію повідомила мати. За її словами, дочка вийшла з дому о 16:00. З моменту народження повідомлення пошуки дитини ні на хвилину не припинялись.

До розшуку було залучено більше 600 осіб: поліцейські, рятувальники, прикордонники, кінологи, волонтери та мешканці Львівщини.

Учасники операції прочісували лісові масиви, обстежували водойми, опитувпли очевидців та встановлювали ймовірний маршрут руху дівчинки, вивчаючи записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина». Були задіяні гвинтокрили та квадрокоптери.

Наша віра і наші спільні зусилля виявились не марними. Соломію розшукали, зараз вона під наглядом лікарів. Ми вдячні усім, хто долучився до пошуків, допомагав прочісувати місцевість, надавав інформацію та не втрачав надію. Врятувати її стало можливим лише завдяки нашій спільній роботі, - зазначив очільник поліції Львівщини Олександр Шляховський.

За словами медиків, дівчинка дуже виснажена, проте загрози життю немає.

Нагадаємо, На Львівщині помер командир роти Нацполіції області Микола Дьодьо

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото) Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.
На Львівщині затримали іноземця: чоловіка 4 роки розшукував Інтерпол На Львівщині затримали іноземця: чоловіка 4 роки розшукував Інтерпол
Наразі вирішується питання про його екстрадицію. Чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.
На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото) На Львівщині біля траси знайшли 3-річного хлопчика, якого загубили під час садіння картоплі (фото)
Сьогодні, 7 травня на трасі Львів – Луцьк у селі Вислобоки знайшли 3-річного хлопчика, який зник під час садіння картоплі. Про виявлення дитини до поліції повідомили люди, які побачили самотню дитину біля дороги.
Loading...
Load next