У Львові пройшли навчання щодо доступності

У Львові пройшли навчання щодо доступності
У мерії працівники медичних закладів, управлінь соцзахисту, районних адміністрацій, закладів культури та освіти навчалися як правильно комунікувати та взаємодіяти з незрячими

У мерії працівники медичних закладів, управлінь соцзахисту, районних адміністрацій, закладів культури та освіти навчалися як правильно комунікувати та взаємодіяти з незрячими людьми. Це дійство включало в себе демонстрацію того, як навколишній світ розпізнають незрячі та чого вони потребують. Акцент робили на дотиках та  зверненнях на ім’я, незряча людина може не зрозуміти, що звертаються саме до неї.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео) Безпечне літо: у Львові дітлахів в інтерактивному форматі навчали ПДР (відео)
Автошкола «EasyDrive» спільно з патрульною поліцією Львівщини в інтерактивній та легкій формі навчали дітей правил дорожнього руху.
Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео) Уроки безпеки для школярів Львівщини: дітей вчать правил поведінки під час надзвичайних ситуацій (відео)
Уроки безпеки для школярів. Львівські вогнеборці спільно із поліціянтами навчають дітлахів правил поведінки у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. Такі пізнавальні уроки відбудуться у всіх районах області.
На Львівщині відновлять навчання у школах (відео) На Львівщині відновлять навчання у школах (відео)
Із 14 березня школи Львівщини можуть повернутися до навчання. Кожен заклад самостійно обиратиме форму освітнього процесу.
Loading...
Load next