Про роботу аеророзвідників ПКШР «Шквал» та чергових псевдозакоханих | Кордон онлайн

Про роботу аеророзвідників ПКШР «Шквал» та чергових псевдозакоханих | Кордон онлайн
Які документи найчастіше забувають при перетині кордону, про роботу аеророзвідників ПКШР «Шквал», чергові псевдозакохані та з ким у нас найменша довжина сухопутної ділянки кордону? Все це у новому випуску «Кордон ONLINE»

Як швидко і без проблем перетнути державний кордон? Відповідь проста - мати при собі документи, що пояснюють ваш виїзд, підтверджують вашу особу та інші по списку з яким ознайомлений кожен планує поїздку.

Детальніше у програмі:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото) Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.
Loading...
Load next