19-річний громадянин України перевозив через кордон пів тонни нового одягу «під прикриттям»

19-річний громадянин України перевозив через кордон пів тонни нового одягу «під прикриттям»
Водій у декларації зазначив, що перевозить 50 кг вживаного одягу. Однак під час огляду мікроавтобуса з причепом працівники митниці виявили 1746 одиниць нового вбрання

Пів тонни нового одягу «під прикриттям»: 19-річний громадянин України, який проживає у Польщі, для проходження кордону у пункті пропуску «Шегині – Медика» обрав «червоний коридор».

Втім у декларації зазначив, нібито перевозить 50 кг вживаного одягу. Однак, як повідомляє митниця, під час огляду мікроавтобуса з причепом працівники митниці виявили 1746 одиниць нового вбрання, зокрема спортивних костюмів і джинсів.

На порушника склали протокол, а виявлені товари, загальною вагою 500 кг тимчасово вилучили.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото) На кордоні у Львівській області викрили контрабанду ліків на 10 мільйонів гривень (фото)
У пункті пропуску "Рава-Руська", що на Львівщині співробітники митниці виявили у 35-річного українця лікарські засоби на загальну суму понад 10 мільйонів гривень.
Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото) Було у розшуку Інтерполу: на Львівщині затримали поляка, який перетинав кордон на краденому авто (фото)
Громадянин Польщі намагався перетнути українсько-польський на автівці, яку вкрали у 2020 році в Франції. Автівка перебувала у міжнародному розшуку Інтерполу.
Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині Думали, що Україна у ЄС: двоє німців незаконно перетнули кордон на Львівщині
Українські прикордонники впіймали на незаконному перетині кордону двох німецьких велосипедистів, які були переконані в тому, що Україна входить до складу Європейського Союзу і перетинати кордон в пунктах пропуску не обов’язково.
Loading...
Load next