Скупався у водоймі та заразився лептоспірозом

Скупався у водоймі та заразився лептоспірозом
У Львові врятували підлітка, який заразився у водоймі смертельною інфекцією. Сам пацієнт з Вінничини. Ввечері після купання у хлопця піднялась температура і вона не збивалася

У Львові врятували підлітка, який заразився у водоймі смертельною інфекцією. Сам пацієнт з Вінничини. Ввечері після купання у хлопця піднялась температура і вона не збивалася, а потім хлопець ще почав блювати. Спочатку медики припустили, що в нього стався тепловий удар, але згодом стан хлопця став тільки погіршуватися, тому його відправили до лікарні в обласному центрі на додаткові обстеження. Після цього вінницькі лікарі повідомили, що пацієнт підхопив смертельно небезпечну інфекцію – лептоспіроз.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео) Правила поведінки на водоймах: кількість нещасних випадків на водоймах Львівщини зростає щодня (відео)
Наразі у області – 20 озер, які є безпечними для купання. Перелік оприлюднений на сайтах ГУ ДСНС Львівщини та облдержадміністрації.
ШОК! Спалах лептоспірозу на Львівщині: які загрози? ШОК! Спалах лептоспірозу на Львівщині: які загрози?
На лікуванні у львівській обласній інфекційній лікарні перебуває 8 пацієнтів з лептоспірозом. П’ятеро з них – мешканці Стрийського району
На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео) На Львівщині ремонт частини "Дороги Єдності" коштуватиме ₴1,5 мільярда (відео)
Ремонт дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка, яка стане частиною маршруту до 30-ї річниці Незалежності України М-30 Стрий – Ізварине ("Дороги Єдності"), обійдеться держбюджету у 1,5 мільярди гривень.
Loading...
Load next