Наслідки комбінованої атаки по Україні

Наслідки комбінованої атаки по Україні
Зранку ворог атакував критичну інфраструктуру України, є поранені та загиблі

Більше 100 ракет різних типів та стільки ж дронів: такої масованої комбінованої атаки Україна ще не зазнавала. Протягом 5 годин під прицілом ворога були одразу 15 областей, і основною ціллю окупантів знову стала критична інфраструктура та цивільні помешкання людей. Через цей підступний обстріл є загиблі та поранені.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Сім'я Степаненків, що постраждала через обстріл вокзалу у Краматорську, повернулась до України Сім'я Степаненків, що постраждала через обстріл вокзалу у Краматорську, повернулась до України
Після року реабілітації та протезування в США родина Степаненків, які постраждали внаслідок російського обстрілу на вокзалі в Краматорську повернулися в Україну
На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото) На Донбасі загинув 27-річний військовий з Львівщини Роман Задорожний (фото)
Воїн служив у 24- ОМБр імені Короля Данила і був мешканцем селища Добротвір. Однак, внаслідок обстрілу з боку російських бойовиків на Луганщині, чоловік отримав поранення, яке було несумісним із життям.
Loading...
Load next