Заволодіння 7,5 млн грн: на Львівщині судитимуть директора фірми

Заволодіння 7,5 млн грн: на Львівщині судитимуть директора фірми

На лаві підсудних опиниться директор товариства, якого підозрюють у привласненні 7,5 млн грн під час експлуатаційного утримання автомобільних доріг Львівщини.

Про це повідомляє Львівська обласна прокуратура. 

Прокурори скерували до суду справу директора одного з товариств Львівщини. Його підозрюють у заволодінні чужим майном в особливо великих розмірах та службове підроблення офіційних документів.

Слідчі встановили, що у 2021 році між державною організацією та товариством було укладено договір про закупівлю послуг. Зокрема, про експлуатаційне утримання ряду окремих ділянок автомобільних доріг загального користування державного значення.

Однак всупереч договору та проєктно-кошторисній документації, чоловік вносив до офіційних документів неправдиві відомості. А саме, в актах приймання виконаних будівельних робіт та довідках про їх вартість він вказав невірні обсяги виконаних робіт на об’єктах та їх вартість, яка частково не відповідала дійсності.

Внаслідок цього директор безпідставно отримав понад 7,5 млн грн.

В межах кримінального провадження прокурорами заявлено цивільний позов з метою відшкодування завданих збитків, – додають у дописі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, "Воюй або працюй": Уряд розглядає певні заходи для виведення ринку праці з тіні

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Loading...
Load next