Благодійники зі Швейцарії профінансували будівництво спортивного майданчика для учнів ліцею

Благодійники зі Швейцарії профінансували будівництво спортивного майданчика для учнів ліцею
На території одного з Львівських ліцеїв благодійники зі Швейцарії допомогли побудувати сучасний волейбольно-баскетбольний майданчик

На території одного з Львівських ліцеїв благодійники зі Швейцарії допомогли побудувати спортивний майданчик. Раніше на цій місцині діти займалися спортом допоки не сталася біда.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео) Проект "Мішечок": у Львові школярі виготовили рекордну кількість екоторбинок (відео)
Однотонні та стримані або ж яскраві та веселі. Учні однієї із львівських шкіл долучилися до Всеукраїнського проєкт "Мішечок" та виготовили рекордну кількість екоторбинок.
Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео) Львіський пластун щодня пробігає півмарафон, щоб зібрати кошти на дрон для ЗСУ (відео)
Загалом до кінця місяця Назар має пробігти понад 650 км.
Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео) Онлайн-навчання для учнів Львова: скільки шкіл перетнули бар’єр 80% вакцинованих (відео)
Чи будуть ходити діти до школи, у період жовтої та червоної зони, скільки шкіл перетнули межу вакцинації понад 80% та для чого зараз школам, один день навчання онлайн? Про роботу шкільних закладів освіти та дитячих садочків в умовах карантину в ексклюзивному інтерв'ю для телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповіла начальниця управління освіти ЛМР Зоряна Довганик.
Loading...
Load next