Підготовка до дорослого життя у Lviv British School

Підготовка до дорослого життя у Lviv British School
Для студентів Lviv British School провели урок в одному з логістичних центрів. Діти мали унікальну нагоду поспілкуватися напряму з підприємцями

Здобути реальний життєвий досвід. З цією метою для студентів Lviv British School провели урок в одному з логістичних центрів. Учні мали унікальну нагоду побачити за лаштунки роботи тих, хто займається міжнародними перевезеннями. Як облаштовані логістичні центри, систему праці, деякі нюанси та найголовніше поспілкуватися напряму з підприємцями. 

Найбільше що сподобалось це те, що нам справді дозволили зайти всередину складу і розповіли детально процес, а також те, що можна було задавати питання і просто поговорити з співласником компанії, - розповідає учень 9 класу Роман Юрчук.

Таким чином дитина може знайти, що їй подобається більше, де їй комфортніше і знайти себе в житті, - розповідає учень 10 класу Олег Гончарук.


Це був перший раз, що ми поїхали і насправді мені сподобалось. Це був якраз такий досвід. Я ніколи собі не уявляла склади такими. Тому я би хотіла, щоб таких екскурсій було більше, бо ти розумієш, як воно все організовано, як це все працює. Це дуже цікаво, - розповідає учениця 10 класу Марта Михайлик.

Подібну екскурсію у цьому центрі проводять вперше. Співвласник компанії зазначив, що такі заходи для учнів є унікальним досвідом і кожен зможе подумати про своє майбутнє. 

Ми маємо привчати наших дітей, нашу майбутню еліту, майбутніх бізнесменів до того щоб вони не тільки отримували якісь там теоретичні знання в школі чи університеті, а отримували практичний досвід зокрема від бізнесменів і людей, які це переживають, які в операційних процесах. Цей практичний досвід буде їм надзвичайно важливим. І емоційно він в них теж буде залишатися, бо книжка це одне, а практичний досвід це зовсім інше, - зазначив співвласник компанії Sparrow Capital Володимир Калапузяк.

У Lviv British School зазначили, що такі екскурсії будуть проводити регулярно – від підприємств до Верховної ради.

Зазвичай, у Великобританії, під час останніх років навчань ми відправляємо студентів на подібне робоче місце щонайменше на 2 тижні. В Україні ми дещо змінили цю концепцію, ми вважаємо, що для дітей дуже важливо побачити як виглядає справжня робота і сьогодні в них була така можливість у логістичному центрі. Це була лише перша з таких робочих поїздок і ми сподіваємося, що впродовж навчального року діти відвідають ще багато чудових підприємства у цій чудовій країні, дізнаються більше про наявні професії, і таким чином підготуються до свого дорослого життя, коли вже вони шукатимуть собі роботу, - підсумував засновник Lviv British School Ендрю Фокс.

І це лише черговий звичайний день у Lviv British School. У освітній програмі навчального закладу передбачені різні заходи та активності для всебічного розвитку учнів, а індивідуальний підхід до кожного з них дозволяє зберегти зацівленість впродовж усього навчального процесу.

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів У Львові запрацював ще один пункт вакцинації : в ЛНУ від COVID-19 почали щепити студентів
Вакцинуватись можна у приміщенні географічного факультету на вулиці Дорошенка, однак змушувати студентів щепитись не будуть - це особисте бажання кожного.
"Платимо 9 тисяч гривень в місяць": у Львові студенти вийшли на протест через брак місць у гуртожитках "Платимо 9 тисяч гривень в місяць": у Львові студенти вийшли на протест через брак місць у гуртожитках
Студенти написали звернення до прем'єр-міністра України Дениса Шмигаля.
ВПЕРШЕ у Львові розпочала роботу британська школа ВПЕРШЕ у Львові розпочала роботу британська школа
Lviv British School надає учням повну структуровану британську програму, успішно інтегровану в українську державну освітню програму
Loading...
Load next