Майже 6 тисяч мешканців Львова перевірили своє здоров’я у спеціальних медичних наметах

Майже 6 тисяч мешканців Львова перевірили своє здоров’я у спеціальних медичних наметах
Майже 6 тисяч мешканців міста перевірили своє здоров’я у спеціальних медичних наметах. У деяких пацієнтів була виявлена підозра на гепатити В та С, а також ВІЛ

Всього за декілька хвилин в межах акції «Тиждень здоровя» у спеціальних медичних наметах мешканці міста могли безкоштовно пройти базові обстеження.  А саме виміряти тиск, перевірити зір, пройти тестування на гепатити В та С, на ВІЛ-інфекцію, визначити наявність плоскостопості, отримати консультацію щодо ментального здоров’я. Пацієнтам визначали індекс маси тіла, давали рекомендації щодо покращення здоровя та багато іншого. Така ініціатива мешканцям сподобалась. 

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Тільки у Львові! Найбільший вибір тканин і фурнітури для меблів в одному місці (ВІДЕО) Тільки у Львові! Найбільший вибір тканин і фурнітури для меблів в одному місці (ВІДЕО)
Вишукані тканини, якісні меблі та багатий вибір різноманітної фурнітури. Усе це можна знайти у новому просторі Arte Antica на вул. Козельницької, 15
Львів отримав новий низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай: скільки він коштує? (відео) Львів отримав новий низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай: скільки він коштує? (відео)
Львів достроково отримав перший низькопідлоговий п’ятисекційний трамвай українського виробництва. Ще 9 аналогічних трамваїв надійдуть до кінця наступного року.
Loading...
Load next