У Малоголосківському парку відомий львівський скульптор Антон Лубій створює скульптури (відео)

У Малоголосківському парку відомий львівський скульптор Антон Лубій створює скульптури (відео)
Облагородження Малоголосківського парку триває. Очищають територію, косять траву та планують облаштування нових дитячих скульптур.

У Малоголосківському парку вирує творчість. Відомий львівський скульптор Антон Лубій створює свої нові скульптури. Чоловік вже змайстрував для парку кілька дерев’яних скульптур природної та навіть міфологічної тематики. Що цікавого придумав цього разу, поки не зізнається. Втім переконує, що воно точно припаде до душі малюкам.

Ми почали це з прив’язкою до місцевої архітектури. І з цією ж прив'язкою ми продовжуємо закладати фундамент для майбутніх скульптур і майбутніх, я б сказав, розважалок для дітей, - зазначив скульптор.

Антон Лубій зізнався, що цілу зиму складав до купи конструктор, який тепер привезуть і встановлять. 

Натомість, іншу частину парку продовжують очищати. Впродовж тижня тут косили траву, облаштовували нові екодоріжки, викорчовували борщівники та кропивники.

Є дуже багато каміння, є руїни. Тут колись була будівля, можливо водонапірна станція. Її треба ручним методом обкосити. І підзбируємо все, що після покосу, всі рештки гілочок, пляшки, метал, який ще знаходимо, і дочищаємо парк. Потрібно розібратися з цими руїнами, треба цей бетон весь вивезти і надалі будемо планувати вже облаштування парку, - стверджує голова управлінської компанії «LEV DEVELOPMENT» Богдан Сороковий.

Додамо, що роботи планують закінчити вже до кінця літа. Нагадаємо, створює комфортну зону для прогулянок і відпочинку для місцевих мешканців девелоперська компанія «LEV DEVELOPMENT».

 

Читайте також
Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео) Екодоріжки: прибирання Малоголосківського парку у Львові триває (відео)
У межах співпраці з ЛКП "Зелений Львів" на території парку планується висадка нової зелені та облаштування спеціальних майданчиків.
LEV Live&Ride - нова житлова філософія (фото) LEV Live&Ride - нова житлова філософія (фото)
Програма лояльності LEV Live&Ride від забудовника LEV Development дає змогу придбати квартиру разом із паркомісцем на вигідніших умовах.
ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість? ЖК бізнес класу Perfect Life – житло продумане до дрібниць: в чому особливість?
Житловий комплекс бізнес класу Perfect Life від LEV Development – це ідеальний простір для сім’ї
Loading...
Load next