Комфорт, безпека та статус: новий квартал заміської нерухомості у Львові (відео)

Комфорт, безпека та статус: новий квартал заміської нерухомості у Львові (відео)
Автори проєкту передбачили у ЖК Royal Estate центр дитячого дозвілля, магазин, кав’ярню, медкабінет, фітнес-зал та іншу інфраструктуру.

У Львові презентували новий заміський житловий комплекс Royal Estate, який реалізовується україно-польською компанією Lighthouse Development. Представники компанії запевняють, проєкт будівництва має чим приємно здивувати майбутніх покупців.  

По-перше це дуже цікава локація. Локація стоїть на межі заповідної зони Розточчя. В нас є 30 таунхаусів та 27 квартир на продаж, а також комерційні приміщення. Закрита територія, охорона, відеонагляд буде, - Іван Гладишев, менеджер компанії Lighthouse Development.

Вже введені в експлуатацію 6 таунхаусів з власною ділянкою. Це приватні будинки із вбудованим гаражем на 2 автівки. Площа таунхаусів починається від 133 кв.м. Представники девелоперської компанії наголошують, що розробляли проєкт таким чином, щоб у ЖК Royal Estate можна було жити ні в чому себе не обмежуючи. Тому передбачена й відповідна інфраструктура.

Це власне дитяче дозвілля, тобто, садочок. В нас буде і медичний кабінет, буде спа-салон, фітнес-зал, кав’ярня, пивоварня навіть власна і магазин, - Іван Гладишев, менеджер компанії Lighthouse Development.

Додаткову інформацію про ціни та інше зможете знайти на сайті житлового комплексу Royal Estate.
Додамо, що приємним бонусом при купівлі житла буде можливість замовити дизайн-проєкт помешкання у подарунок. А повністю ж завершити будівництво планують вже до кінця наступного року.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 
Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Loading...
Load next