З поколінням Next можна бути впевненимив успішному майбутньому

З поколінням Next можна бути впевненимив успішному майбутньому
стартапи, лекції, наукові гуру та хакатон: у Львові відбувся фестиваль Science & Tech Fest OL

Тисяча розумниць та розумників в одному приміщені: на львівському науковому фестивалі потужність IQ  буквально відчувалася фізично. Лекції від провідних вчених, вражаючі стартапи та змагання проєктів – цьогоріч організатори, без перебільшення, створили справжнє свято інтелекту.   

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові стартував міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа 3.0" (відео) У Львові стартував міжнародний фестиваль архітектури та мистецтв "Вежа 3.0" (відео)
Урочисте відкриття відбулося у центрі архітектури, дизайну та урбаністики "Порохова вежа". Його родзинкою стала презентація мистецької інсталяції з майже тонни піску, яка символізує хаотичну забудову Львова.
Найкраща кав’ярня Львова 2021: у номінації змагатимуться семеро претендентів (відео) Найкраща кав’ярня Львова 2021: у номінації змагатимуться семеро претендентів (відео)
У межах цьогорічного фестивалю за звання "Найкращої кав’ярні Львова 2021 року" змагатимуться семеро претендентів.
У Львові розпочався міжнародний фестиваль Параджанова "Колір змін" (відео) У Львові розпочався міжнародний фестиваль Параджанова "Колір змін" (відео)
Шостий міжнародний фестиваль Параджанова презентував новий формат. У перший день дійства відвідувачам презентували цікаві лекції та виставки.
Load next