У Тернополі п'яний пасажир накинувся на водія автобуса

У Тернополі п'яний пасажир накинувся на водія автобуса

У Тернополі побили водія автобуса. Пасажиру не сподобалося, що керманич маршрутки їхав на перерву, тому накинувся на нього.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області. 

У понеділок, 20 травня, у соцмережах з’явилося відео, на якому невідомий чоловік наносить тілесні ушкодження водієві маршрутки.

Того ж дня близько 16:00 до співробітників поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що до лікарні з травмою голови, саднами та забоями доправили 56-річного чоловіка.

Згодом встановили, що потерпілий працює водієм маршрутного автобуса і травми йому завдав невідомий пасажир на робочому місці. За попередніми даними, зловмиснику не сподобалося, що керманич маршрутки їхав на перерву. Тому він почав сваритися з водієм, потім накинувся на нього з кулаками.

Варто відзначити, що за словами очевидців, підозрюваний перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі поліцейські встановлюють особу зловмисника.

За цим фактом дізнавачі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, – додали у дописі. 

Нагадаємо, У Мелітополі окупанти не видають шкільних атестатів, якщо в родині випускника немає роспаспортів - партизани

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото) Серед постраждалих є діти: у Києві перекинувся автобус "Кишинів-Москва" (фото)
Попередня причина аварії: слизька дорога і помилка водія. Загалом у салоні автобуса перебували 20 людей, серед яких була також новонароджена дитина.
У Польщі загорівся автобус з українцями: ніхто не постраждав (відео) У Польщі загорівся автобус з українцями: ніхто не постраждав (відео)
За попередніми даними, причиною пожежі стало блокування і перегрів гальмівної системи автобуса.
Load next